Skriv ut

Stressanalys

stressanalys pageimgI dag kan vi mäta hur kroppen har anpassat sig över tid till belastning och stress. Som en av två kliniker i Sverige har vi möjlighet att mäta hur hjärnan fungerar under stress och vid återhämntning, hur balanserat nervsystemet är.

Stressanalysen är uppdelad i två delar; en självevalueringsdel och en avancerad mätning där allt från hjärnvågor, hjärtverksamhet till handsvett och handtemperatur.

Självevalueringen är lista på olika symtom som är vanliga när kroppen har utsatts för långvarig stress. Den ger en överblick över hur nervsystemet har reagerat på stress, om hjärnan tenderar att gå på högvarv eller om den tenderar att stänga av.

Mätningen är en avancerad mätning där nio elektroder/mätpunkter fästs på kroppen och registrerar förändringar i hjärnan och kroppen under lätt stress, t ex huvudräkning, och vid återhämtning. Mätningen sker sittande och resultaten, tillsammans med självevalutering och den kiropraktiska undersökningen, ger oss möjlighet att skräddarsy ett stresshanteringsprogram för varje person.

Läs om våra tekniker vid stresshantering

Ring oss och boka din mätning och analys!

Här hittar du oss

Kiropraktorhälsan i Nyköping
Slottsgatan 23
611 32 Nyköping

Legitimerade av Socialstyrelsen

lkrLogo  CollegeLogo