Skriv ut

Kroniska besvär

När det gäller kroniska besvär så vi skiljer vi på Kiropraktorhälsan oss från traditionell kiropraktik och har stora möjligheter att medverka till en förändring.

När man har kroniska besvär så har nervsystemet och kroppen befunnit sig i ett läge som inte är optimalt så länge att symtomen har blivit en del av vardagen. Kroniskt behöver dock inte betyda att besvären är permanenta. Kroppen har en stark inneboende läkningskraft och denna kraft styrs av hjärnan som förmedlar kraften till kroppen via alla våra nerver i nervsystemet.

Vår uppgift är att ta reda på vad kroppen behöver för att åter komma i balans samt att stödja förändringen så att gamla vanor byts mot nya. Då ökar förutsättningarna för att läka.

Vi på KiropraktorHälsan accepterar inte gärna frasen ”det får du lära dig leva med” då vi sett otaliga exempel på motsatsen. Är du intresserad av att göra en förändring så kan vi presentera program utarbetade för att stödja detta genom noggrann utredning, kiropraktiska tekniker, personlig coachning och egen träning.

Här hittar du oss

Kiropraktorhälsan i Nyköping
Slottsgatan 23
611 32 Nyköping

Legitimerade av Socialstyrelsen

lkrLogo  CollegeLogo