Skriv ut

Ann-Charlotte Ljungdahl

Vi önskar vår nya massör välkommen till vårat team.

Skriv ut

Anders Lundgren

Anders Lundgren är legitimerad kiropraktor.

Han graduerades av Anglo-European College of Chiropractic, England 1995 efter fem års heltidsstudier på universitet och efter praktikåret erhöll han sin legitimation 1996.

Anders är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR, som organiserar akademiskt utbildade kiropraktorer i Sverige.

Han har kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket och kan många kiropraktiska tekniker. Detta engagemang gör att KiropraktorHälsan idag ligger i framkant inom sin yrkesutövning.

Anders grundfilosofi är att alla har en potential att kunna förbättra sin livskvalitet oavsett ålder. Hans förmåga att inspirera och förklara på ett enkelt sätt gör honom till en mycket uppskattad föreläsare.

Skriv ut

Bodil Lundgren

Bodil Lundgren är legitimerad kiropraktor.

Hon graduerades av Anglo-European College of Chiropractic, England 1997 efter fem års heltidsstudier på universitet och efter praktikåret erhöll hon sin legitimation 1998.

Bodil är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR, som organiserar akademiskt utbildade kiropraktorer i Sverige.

Bodil har kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket och har bland annat ett certifikat i kiropraktisk pediatrik (kiropraktisk barnbehandling) och har kunskaper att behandla kvinnor som har gravidrelaterade ryggbesvär.

Skriv ut

Helén Gryth

Helén Gryth, klinikassistent/Medicinsk yogalärare

Helén möter du i receptionen och på telefon när du ringer till oss. Hon har stor kunskap och insikt om hur och med vad vi arbeter med på KiropraktorHälsan och hon kan svara på de flesta frågor som dyker upp. Helén utför mätningar, koordinationsanalyser och stressanalyser på KiropraktorHälsan.

Helén har stor vana att möta människor och är yogalärare sedan 2003. På KiropraktorHälsan har hon klasser i Medicinsk Yoga. På kvällar leder hon regelbundet yogaklasser i Nyköping i egen regi (yogalivsenergi.se).

Skriv ut

Sandra Landin

Sandra Landin, klinikassistent 

Sandra möter du i receptionen och på telefon när du ringer till oss. Hon hjälper till med allt praktiskt runt dina besök, har god kunskap och insikt om hur och vad vi jobbar med på KiropraktorHälsan och kan svara på de flesta frågor som dyker upp.

Sandra utför mätningar, koordinationsanalyser och stressanalyser.

Sandra har stor erfarenhet av att möta människor. Sandra är Dipl. ekologisk hudvårdsterapeut och driver sedan 2008 en ekologisk hudvårdssalong i Oxelösund (hudhalsaneko.se)

Här hittar du oss

Kiropraktorhälsan i Nyköping
Slottsgatan 23
611 32 Nyköping

Legitimerade av Socialstyrelsen

lkrLogo  CollegeLogo